torsdag 16 april 2009

Make up for your makeup-mistakes III

Ögonbryn - handlar kanske inte främst om smink men det är en del av ansiktets estetik och jag känner att det faller in under den här kategorin. Ögonbrynen kan göra mycket för sin bärare. Ett par välplockade bryn kan framhäva ett vackert ansikte och göra det ännu bättre. Men nu är det givetvis inte välplockade bryn vi ska diskutera utan dess motsats - de överplockade. Just det, oplockade bryn är inte det främsta problemet i den här frågan utan det är de överplockade som skrämmer mig mest. Allra värst är ju de totalt raderade som istället ersatts med ett pennstreck, gärna svart. De som sysslar med den varianten kan välja på två miner: förvånad eller ondskefull. Välj och vraka!
Sen har vi de som sparat några små stackars strån men ändå gjort sig själva en otjänst genom att ta bort alltför frikostigt. Rädda vad som räddas kan! Spara ut det som går och införskaffa sedan en ögonbrynspenna av god kvalitet i en färg som ligger nära brynets egen, fyll i med små tunna streck.
Ett faktum är att ögonbrynen växer ut men kanske inte de strån som du vill ska växa ut. Så innan du går bärsärk med din tweezerman, tänk efter före!




bild från Beautybay.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar